Alla inlägg den 5 januari 2008

Av Anna* - 5 januari 2008 14:23

23Jesus vandrade nu omkring i hela Galileen och undervisade i de judiska synagogorna, och vart han än kom predikade han de goda nyheterna om himmelriket och botade alla slags sjukdomar.

 24Ryktet om hans under spreds långt utanför Galileens gränser och snart kom sjuka människor ända från Syrien för att bli botade. Och oavsett vilken sjukdom de led eller plågades av, om de var besatta av onda andar, mentalt sjuka eller handikappade, så botade han dem.

 25Stora folkmassor följde honom vart han än gick - människor från Galileen, Tiostadsområdet, Jerusalem och hela Judeen och till och med från andra sidan Jordan.


Detta är en ren och sann bild av hur jag tror att Jesus var. Som Guds son, tog han emot alla människor och hjälpte alla som ville ha hans hjälp. Han mötte behov helt enkelt och det var tydligt också att han var Guds son.


Tänk att få vara där och se alla under och mirakler som skedde! Jag förstår att folkmassor följde honom vart han än gick - vem skulle inte göra det? Vi kan också se hur detta sker idag över hela jorden där människor blir helade och befriade från allt möjligt. Dessa kampanjer och församlingar har rekord många medlemmar.


Det finns ett hopp och det finns hjälp att få!


Låt oss få se mer av detta i vår vardag. Allt gott,


Anna*

Ovido - Quiz & Flashcards