Alla inlägg den 30 april 2008

Av Anna* - 30 april 2008 02:46

13-14 Jesus fortsatte: ”Olycka ska drabba er laglärare och fariseer, ni falska människor som bara låtsas lyda Gud. Ni hindrar andra från att göra Guds vilja, så att de inte får tillhöra Guds eget folk, och själva kommer ni aldrig att räknas dit. 15 Ja, olycka ska drabba er, som bara låtsas lyda Gud! Ni kan resa över både hav och land för att få någon att tro på Gud, men sedan gör ni den arma stackaren till ett helvetets barn, dubbelt värre än ni själva. 16  Olycka ska drabba er, ni blinda ledare! Ni påstår att om man svär ’vid Guds tempel’ betyder det ingenting, den eden kan man bryta. Men om man svär ’vid guldet i templet’ är det bindande! 17 Blinda dårar! Vilket är viktigast, guldet, eller templet som tillhör Gud och därför gör guldet heligt? 18 Ni säger också att om man svär ’vid altaret’ betyder det ingenting, men om man svär ’vid gåvorna på altaret’ är det bindande! 19 Blinda dårar! Vilket är störst, gåvan på altaret, eller altaret som tillhör Gud och därför gör gåvan helig


Hur ofta missförstår vi vad det är vi behöver göra för resten av familjen? Vad är det som står i vägen för att vi ska kunna kommunicera på rätt sätt?

     Ibland tror jag att det finns en rädsla för att släppa taget och mista kontrollen en liten stund och därför har de kvar sin tuffa stil.

     Är du en sådan som har svårt att låta andra styra över dig? Är du en sådan som gillar att göra som andra säger? Då kan det just hända att Gud behöver se till att tider och stunder kommer att skifta.

     Trevlig helg!

Av Anna* - 30 april 2008 02:44

Månadens omröstning är avslutad.


Jag har under denna månad varit bestört över att se hur en tredjedel av alla som svarat inte tror att Gud älskar dem ovillkorligt!


Jag får en nöd i mitt hjärta när jag ser det. Gud älskar varje människa ovillkorligt! Det var när vi var som mest ömkansvärda och usla som Han dog för vår skull för att ge oss liv och övernog.


Han vill att vi ska se och förstå att vi är viktiga och djupt älskade precis som vi är just nu. Inte för att vi gjort något speciellt. Vi är konungabarn, skapade till Guds avbild och älskade av vår fader, Gud.


Var och en som vill bli omhändertagen av Gud får det genom Jesus Kristus. Han är vägen, sanningen och livet.


Gud välsigne dig speciellt som inte trodde att du var älskad av Gud ovillkorligt - Du är älskad ovillkorligt och med mer kärlek än någon av oss kan förstå!


Allt gott,


Anna*

Ovido - Quiz & Flashcards