Alla inlägg den 29 februari 2008

Av Anna* - 29 februari 2008 00:07

31-32Och här följer ännu en annan av hans bilder:Himmelriket är som ett litet senapsfrö som sås i en åker. Det är det minsta av alla frön. Men det blir störst bland kryddväxterna. Det lilla fröet växer snart upp till ett träd dit fåglarna kommer och finner skydd.


Det kan just hända att allt det minsta, det som ingen riktigt räknar med, kommer att bli det absolut största och mesta som funnits i världen. Det kan hända att det som inte märks och hörs utbreder riket mycket mer än det som väsnas och utbreder sig enormt.


Himmelriket är som senapsfröet. Det är så stort att vi inte riktigt kan förstå det. Med vårt begränsade sinne är himmelriket något avlägset och svårt att föreställa oss. Alla de olika vittnesbörd vi hört och läst har gjort att vi inte riktigt förstår hur det hör ihop och ändå vet vi att det är något fantastiskt.


När vår tro växer så blir himmelriket snart något vi kan gripa tag i och finna skydd genom. Det blir makalöst starkt att veta hur Gud håller oss i sina välsignade händer och hur Han hjälper oss vidare oavsett det som hänt och hur världen märker oss. Han vet vilka vi är.


Grip tag om himmelriket och se hur det växer och blir riktigt stort och mäktigt i ditt eget liv. Låt Gud uppenbara himmelriket för dig och låt vissheten växa i ditt inre så kan inget stjäla det från dig någonsin. Det är en dyrbar skatt som ingen kan ta ifrån dig.

Ovido - Quiz & Flashcards