Alla inlägg den 7 maj 2008

Av Anna* - 7 maj 2008 00:13

29 Så fort den tidens lidande är slut, kommer solen att förmörkas och månen att sluta lysa. Stjärnorna ska slungas ur sina banor och universums krafter skakas. 30 Då ska mitt, Människosonens, tecken visa sig på himlen, och alla folk på jorden ska jämra sig och klaga. De ska få se mig, Människosonen, komma på himlens moln med makt och stor härlighet. 31 Och till ljudet av mäktiga trumpetstötar ska jag sända ut mina änglar åt alla väderstreck, så att de når hela jorden. Och de ska samla ihop alla dem som har tackat ja till Guds inbjudan att få tillhöra honom.”


Här talar vi verkligen om tidens slut. Allt som vi känner igen kommer att försvinna och det enda som återstår är Jesus själv. Den dagen kommer alla att se Honom med sina egna ögon. Det kommer att vara makt och majestät i den återkomsten.

     Dessutom kommer det att vara ljudligt. Trumpetstötarna kommer att höras lång väg då änglarna sänds ut över hela jorden och samlar ihop alla dem som tackat Ja till Gud. Det är häftigt! Riktigt otroligt!

     Det finns en känsla av härlighet i alltihop. Någonstans är det yttersta beviset på tillhörighet att Gud själv väljer att hämta hem oss och vi behöver inte ens ta oss till uppsamlingsplatsen själva. Vi blir hämtade av änglar!

     Måtte varje människa möta Jesus och få egna upplevelser av Honom så att de kan få tro och stå fasta till den tiden.



Ovido - Quiz & Flashcards