Alla inlägg den 5 maj 2008

Av Anna* - 5 maj 2008 23:13

9 Man ska tortera och döda er, och alla folk ska hata er därför att ni tillhör mig. 10 Många av er kommer att förneka sin tro och förråda och hata varandra. 11 Många människor ska framföra falska budskap om Gud och lura många, 12 och när ondskan och laglösheten ökar överallt, kommer kärleken hos de flesta att kallna. 13 Men den som håller ut till slutet ska bli räddad. 14 Och det glada budskapet om att Gud vill rädda människor och göra dem till sitt eget folk ska spridas i hela världen, så att alla folk får höra det. Sedan ska slutet komma.


Det jag tycker att jag ser tydligast av alla är att kärleken kallnar i världen idag. Det är så vanligt med olika saker som sker och som orsakar stor ödeläggelse att människor inte ens reagerar när de ser att många elever brunnit inne på en skoldans. Oj, då.

     Det är för mycket och helt obegripligt när det sker hemska saker. Det är väldigt svårt att greppa om den sortens ondska. Ändå är det viktigt att vi ser hur det ser ut runt omkring oss. Människor blir sargade av allt det onda som finns i världen. Och smärtan växer liksom tomheten i det inre.

     Gud har lagt ner en del av evigheten i våra hjärtan och det är bara Gud som kan fylla det tomrummet med sin evighet. Därför behöver vi förstå det och välja att låta Honom göra det. När Han fyller vår tomhet med fullheten av sig själv, så kan vi få uppleva oss hela, omslutna och inneslutna i den eviga kärlekens omsorg.

     Må Gud röra vid våra hjärtan så att vi känner det vi ska känna och älska innerligt. Detta för att vi ska få bruka våra gåvor i kärlek så som Gud tänkt.



Ovido - Quiz & Flashcards