Alla inlägg den 5 juli 2008

Av Anna* - 5 juli 2008 23:12

 21 Sedan frågade han dem: När någon tänder en lampa, så ställer han väl inte en låda över den eller sätter den under sängen. Tvärtom! En lampa ställer man så att den kan lysa och vara till nytta.

 22 Allt som nu är gömt kommer en dag att dras fram i ljuset, och det som fortfarande är hemligt ska var och en förstå.

 23 Tänk noga över det jag säger er och

 24 se till att de ord ni får höra leder till handling. Ju mer ni gör det, desto mer kommer ni att förstå vad jag säger till er.

 25 För den som har han ska få ännu mer. Den som alltså förstår mycket av det jag säger, han ska en gång förstå allt, men den som förstår lite, han kommer till slut inte att förstå någonting av det jag säger.


Om vi väljer att vara äkta och sanna så har vi inget vi behöver gömma undan. Vi kan stå raka och ärligt ge av vårt goda till alla människor. De väljer då själva hur de tar emot det och får själva stå för sina ord och handlingar.


Det är bara ord som leder till handling som förvandlar oss. Om vi hör och inte gör något så är det mer till skada än nytta. Var snabb att tillämpa allt det du lär dig så att det blir befäst i ditt eget liv och ger dig glädje och tillfredsställelse.


Var formbar så kommer du att få mer och mer under hela ditt liv och livet kommer dessutom att bli mer tillfredsställande än du kan förstå.

Ovido - Quiz & Flashcards