Alla inlägg den 8 juni 2008

Av Anna* - 8 juni 2008 00:01

1 Tidigt på söndagsmorgonen, dagen efter vilodagen, gick Maria från Magdala och den andra Maria i gryningen ut för att titta på graven. 2 Då blev det plötsligt en våldsam jordbävning, för en Herrens ängel steg ner från himlen och rullade undan stenen och satte sig på den. 3 Hans ansikte lyste som blixten, och hans kläder var vita som snö. 4 Och när vakterna fick syn på honom blev de så skräckslagna att de föll till marken och låg där som döda. 5 Men ängeln talade till kvinnorna och sa: ”Var inte rädda! Jag vet att ni söker efter Jesus, han som avrättades på ett kors. 6 Men han är inte här. Han har blivit levande igen, precis som han sa. Kom och se var hans kropp låg. 7 Skynda er sedan att berätta för hans efterföljare att han har uppstått från de döda, och att han går före dem till Galileen för att träffa dem där. Detta är mitt budskap.”


Det finns saker i våra liv som vi har låtit dö på grund av att det inte funnits något utrymme för det vi ville, önskade eller hoppades på. Istället för att bli ständigt besvikna valde vi att lägga det på is, få det att dö inom oss, för att vi skulle klara av att fortsätta leva ett gott liv.


Det är dags nu att du väcker det till liv igen i ditt liv. Det är tid för helande nu på de områden som blivit skadade. Du ska få upprättelse och helande inom alla de områden där du fått gåvor från Gud. Dina gåvor ska upprättas igen.


Det är dags för dig att ta steget ut ur båten och försöka gå till Jesus på vattnet. Det är fullt möjligt för att Gud vill ge dig all nåd och kraft som du behöver för att klara av det. Han älskar dig gränslöst mycket. Du ska få se hur Jesus uppstår i ditt liv igen.


Ovido - Quiz & Flashcards