Alla inlägg den 15 juni 2008

Av Anna* - 15 juni 2008 03:12

14 När kung Herodes lite senare satte Johannes i fängelse, gick Jesus tillbaka till Galileen för att sprida det glada budskapet från Gud. 15 Jesus sa: ”Tiden har nu kommit då Gud vill rädda människor och göra dem till sitt eget folk. Lämna därför synden, vänd om till Gud och tro på det glada budskapet!”


Att lämna synden kan vara svårare än vad vi tror. Det är i mångt och mycket en vana som vi behöver hitta sätt att byta ut. Vanor kan nämligen inte bara brytas utan att vi ersätter dem med något annat. När vi har hittat en god ersättning som inte har några negativa konsekvenser med sig, så kan vi utnyttja den till att ersätta den negativa vanan.


Gud är med var och en som gör sitt bästa för att förändra sin livsstil ett steg i taget. Försök inte att förändra allt samtidigt. Ta ett litet steg i taget och se till att det bär innan du tar nästa steg i förändringen. Då kommer du att få se en positiv utveckling som du kan vara stolt över.


Visst finns det människor som blir omedelbart lösta från saker och ting som de suttit fast i och jag önskar personligen att vi ska få se mycket mer av det i tider som ligger framför, men tills det sker, så finns det ändå sätt vi kan ta oss vidare och mot ett gott liv.


Ge inte upp! Ta ett steg i taget och var stolt över dina framsteg!

Ovido - Quiz & Flashcards