Alla inlägg den 14 juni 2008

Av Anna* - 14 juni 2008 03:06

12-13 Genast efter detta förde Guds Ande ut Jesus i ödemarken, och där stannade han under 40 dagar och blev frestad av Satan. Han levde bland de vilda djuren, och änglarna betjänade honom.


Här är det ännu ett mirakel som jag bra gärna skulle vilja vara med och få uppleva. När Jesus var ute i öknen och fick lov att bli frestad var Han ändå uppvaktad av änglar som betjänade Honom.


Det finns perioder i våra liv där vi får gå i öknen och där vår överlåtelse och trofasthet prövas. Frågan är om vi kommer att bestå provet eller om vi får så svårt under prövningarna att vi ger upp och slutar med det vi brann för.


Det är alltid människor som betyder mycket för oss som kommer att sätta oss på prövning. Det är nämligen de som stått oss nära som behöver svika oss för att vi ska sluta upp med att luta oss mot dem och istället ta egna steg tillsammans med Gud och märka att det bär.


När tiden är inne låter Gud oss få gå på vattnet och när vi förstår att vi klarar av det så får vi gå in i tider där vi lever av  vad Gud sänder till oss genom änglar och i den Helige Ande.

Ovido - Quiz & Flashcards