Alla inlägg den 9 juni 2008

Av Anna* - 9 juni 2008 00:08

8 Kvinnorna lämnade genast graven, uppskrämda men samtidigt glada, och sprang för att berätta för Jesus efterföljare vad ängeln hade sagt. 9 Men då kom plötsligt Jesus emot dem och hälsade på dem. Och de gick fram till honom och grep om hans fötter och tillbad honom. 10 Men Jesus sa till dem: ”Var inte rädda! Gå och säg till mina bröder att de ska ge sig av till Galileen. Där ska de få se mig.”


Omedelbart då vi väljer att tro på Jesus och bära budskapet om det goda Han gjort för oss till andra, så kommer Jesus att uppenbara sig för oss. Det är inte bara något som är reserverat för dem som precis tagit emot Jesus som frälsare i sitt liv. Det är till för oss alla.


De som suttit och lyssnat på mängder av predikningar och mängder av goda ord och välsignade profetior kanske ändå inte mött Jesus än. Det finns ett dagligt möte för den som väljer att gå inför tronen och be till Gud för den här världens frälsning och helande.


Ondskan har skruvats upp och blivit mycket ondare och större på senare tid. För vår del, spelar det inte så stor roll. Det ger oss en uppfattning om i vilken tid vi lever, men för den övriga världen så är det en katastrof.


Om vi inte väljer att resa oss upp och bli ljus i en mörk tid så kommer livet att bli olidligt för miljarder av människor. Men om varje kristen tänder en liten tändsticka i rummet så kommer det att driva undan mörkret. För mörkret har inte fått makt över ljuset.


Det betyder att du kommer att vara ett ljus vart du än går fram och vägleder andra människor fram till Jesus.

Ovido - Quiz & Flashcards