Direktlänk till inlägg 8 juni 2008

Matt 28:1-7 Jesus uppstår från de döda

Av Anna* - 8 juni 2008 00:01

1 Tidigt på söndagsmorgonen, dagen efter vilodagen, gick Maria från Magdala och den andra Maria i gryningen ut för att titta på graven. 2 Då blev det plötsligt en våldsam jordbävning, för en Herrens ängel steg ner från himlen och rullade undan stenen och satte sig på den. 3 Hans ansikte lyste som blixten, och hans kläder var vita som snö. 4 Och när vakterna fick syn på honom blev de så skräckslagna att de föll till marken och låg där som döda. 5 Men ängeln talade till kvinnorna och sa: ”Var inte rädda! Jag vet att ni söker efter Jesus, han som avrättades på ett kors. 6 Men han är inte här. Han har blivit levande igen, precis som han sa. Kom och se var hans kropp låg. 7 Skynda er sedan att berätta för hans efterföljare att han har uppstått från de döda, och att han går före dem till Galileen för att träffa dem där. Detta är mitt budskap.”


Det finns saker i våra liv som vi har låtit dö på grund av att det inte funnits något utrymme för det vi ville, önskade eller hoppades på. Istället för att bli ständigt besvikna valde vi att lägga det på is, få det att dö inom oss, för att vi skulle klara av att fortsätta leva ett gott liv.


Det är dags nu att du väcker det till liv igen i ditt liv. Det är tid för helande nu på de områden som blivit skadade. Du ska få upprättelse och helande inom alla de områden där du fått gåvor från Gud. Dina gåvor ska upprättas igen.


Det är dags för dig att ta steget ut ur båten och försöka gå till Jesus på vattnet. Det är fullt möjligt för att Gud vill ge dig all nåd och kraft som du behöver för att klara av det. Han älskar dig gränslöst mycket. Du ska få se hur Jesus uppstår i ditt liv igen.


 
 
angelica

angelica

9 juni 2008 12:09

Jag själv är typ 110% ateist och anti mot allt gällande religioner. Jag ser på religion ungefär som en sak som människor tyr sig till för att de inte vågar lita på varken sig själv eller bara be andra om hjälp, få gemenskap helt enkelt, men det kan man ju skaffa hur som helst.

"Istället för att bli ständigt besvikna valde vi att lägga det på is, få det att dö inom oss, för att vi skulle klara av att fortsätta leva ett gott liv.

Det är dags nu att du väcker det till liv igen i ditt liv. Det är tid för helande nu på de områden som blivit skadade." -Det känns som att det här är precis vad min kille sa till mig inatt, det här är som att få se hans ord i skrift.

Ha en bra dag ! :)

http://angelicato.bloggagratis.se

 
Anna*

Anna*

12 juni 2008 01:27

Tack för din kommentar. Jag är glad att de orden talade till dig. Gud är god! Jag har skrivit ett svar inne på din blogg!
Allt gott till dig idag och alla dagar!

http://dagensbibelord.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Anna* - 12 augusti 2008 12:20

 30-31 Sedan lämnade Jesus och lärjungarna området och gick genom Galileen. Eftersom han fortfarande hade mycket att undervisa dem om, ville han vara ensam med dem och försökte därför att undvika all uppmärksamhet. Människosonen kommer snart att bli ...

Av Anna* - 11 augusti 2008 12:08

 25 Jesus såg att folk nu kom springande från alla håll. Då tillrättavisade han den onde anden: Du döve och stumme ande, sa han, jag befaller dig att komma ut ur detta barn och aldrig mer fara in i honom!  26 Anden skrek då vilt och började rycka och...

Av Anna* - 10 augusti 2008 12:00

 14 Nedanför berget hade mycket folk samlats, och resten av lärjungarna hade råkat i diskussion med några judiska ledare.  15 När de fick se Jesus komma gående blev de häpna och sprang fram till honom för att hälsa på honom.  16 Vad är det ni diskut...

Av Anna* - 9 augusti 2008 11:36

 9 När de gick ner för bergssluttningen befallde Jesus dem att inte med ett ord nämna om vad de sett, förrän Människosonen uppstått från de döda.  10 Därför höll de det för sig själva, men talade ofta om det och undrade vad han menade med att uppstå ...

Av Anna* - 8 augusti 2008 11:26

 1 Jesus sa vidare till dem: Några av er som står här nu, kommer att leva kvar och få se Guds rike komma med väldig kraft.   2 Sex dagar senare tog Jesus med sig Petrus, Jakob och Johannes till toppen av ett högt berg.Plötsligt förändrades hans utsee...

Ovido - Quiz & Flashcards